Închirieri auto / mașini, rent a car în Bacau Aeroport aeroport România la cele mai mici prețuri posibile. Mașinile noastre de închiriat în Bacau Aeroport România sunt livrate împreună cu serviciile și asistența noastră profesională. Punem la dispoziție cele mai bune oferte de închirieri auto, închirieri mașini, închirieri microbuze, rent a car în Bacau Aeroport România și alte orașe din tara. Poți verifica oferta și prețurile noastre pentru închirieri auto, închirieri mașini și închirieri microbuz în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman. Poți alege să primești și să returnezi autovehiculul închiriat la aeroport sau orice altă locație în funcție de preferințele tale. Verifică oferta noastră de închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimbă pe parcursul anului în funcție de perioade și disponibilitate. Securizează-ți mașina de închiriat, autoturismul de închiriat sau microbuzul de închiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Bacau Aeroport.

Închirieri mașini, închirieri auto, rent a car în Bacau Aeroport aeroport, Mașini de închiriat în Bacau Aeroport aeroport, oferte excelente de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Bacau Aeroport România, mașini noi și ieftine de închiriat în Bacau Aeroport.

Închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz / mașini de închiriat, rent a car în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman și aeroport incluzând transferuri la cele mai mici prețuri. - Închirieri mașini Bacau Aeroport Mașini de închiriat Bacau Aeroport Rent a Car Bacau Aeroport România Închirieri microbuz..

Distribuie și Câștigă o excursie de o zi

Distribuie și Câștigă o excursie de o zi

Evadeaza din rutina zilnica și petrece o zi de neuitat vizitand locuri fascinante din România. În fiecare luna, 7 castigatori vor avea parte de o experienta minunata în mijlocul unor peisaje pitoresti și vor avea ce povesti.

Apreciem România cu peisajele sale pitoresti și am decis sa o promovam mai mult. Dorim sa o promovam nu doar pentru turistii straini ci mai ales pentru locuitorii acesteia. Astfel, speram sa facem o diferenta și sa ajutam persoanele nevoiase, persoanele care nu-și pot permite un autoturism și doresc sa calatoreasca, persoanele care merita o astfel de experienta după o saptamana de munca. Participa la concursul nostru, castiga și bucura-te de experienta pentru o zi! Este mai simplu decât crezi.

Castigatorii vor avea posibilitatea sa-și aleaga dintr-o lista locatia pe care vor dori sa o viziteze (mai multe locatii vor fi adaugate sau luate în calcul în curand):

- Manastirile Voronet & Humor,

- Manastirea Putna,

- Cetatea Neamtului & Rezervatia de Zimbri,

- Cheile Bicazului & Lacul Rosu,

- Mocanita Hutulca (Moldovita) & Manastirea Moldovita.

Excursia va incepe la orele 8AM iar intoarcerea va avea loc seara tarziu. Dacă un castigator nu poate participa, acesta poate ceda locul sau unei alte persoane care va avea aceleași drepturi și obligatii ca și castigatorul de drept.

BacauAirport.com, furnizor de servicii de închirieri auto, ofera această excursie gratuita la 7 castigatori în fiecare saptamana. Primul concurs incepe în luna Noiembrie 2015. Acesta va continua până la sfarsitul lunii sau până la sfarsitul lunii Decembrie în cazul în care numărul de persoane inscrise este mai mic de 200. Castigatorii trebuie sa facă fotografii în timpul excursiei și sa le posteze pe retelele de socializare. Un număr de minim 20 de poze trebuie să fie făcute și apoi puse la dispozitia organizatorului pentru a le include în campaniile sale de marketing.

Cerintele minime pentru a participa la acest concurs sunt: varsta minim 18 ani.

Distribuie această pagina și inscrie-te cu o sansa pentru a castiga o excursie de o zi intr-o locație pitoreasca!

Castigatorii editiilor precedente ai acestui Concurs:

Concursul din Noiembrie 2015 - Excursie stabilita pentru data de Decembrie 13, 2015

Concursul s-a incheiat în data de Decembrie 1, 2015. Pana la această data, un număr de 268 persoane s-au inscris în concurs dand share și like la pagina concursului.

Fiecare persoana, în ordinea în care au dat like și share, au primit un număr cuprins între 1 și 268. S-a folosit random.org pentru a stabili cei 7 castigatori și un număr de încă 7 persoane ca inlocuitori pentru unul sau mai multi castigatori nu vor confirma prezenta.

Castigatorii sunt:

 1. Număr 123 - Adriana Caeriu - https://www.facebook.com/adriana.caeriu
 2. Număr 63 - Roxana Alexandra - https://www.facebook.com/roxana.movileanu.54
 3. Număr 199 - Petrica Popa - https://www.facebook.com/petrica.popa.773
 4. Număr 221 - Ianovici Anca - https://www.facebook.com/ianovici.anca
 5. Număr 104 - Viziru Mihaela - https://www.facebook.com/profile.php?id=100009063452980
 6. Număr 10 - Ana Maria Rotariu - https://www.facebook.com/ana.rotariu.5
 7. Număr 233 - Lenuta Husaru - https://www.facebook.com/lenuta.husaru

Lista castigatorilor de rezerva, folosita în cazul în care unul sau mai multi castigatori nu vor confirma prezenta, este:

 1. Număr 36 - Paulet Claudia - https://www.facebook.com/paulet.claudia.1
 2. Număr 196 - Alexandra Lori - https://www.facebook.com/alexandra.lori.5
 3. Număr 60 - Anca Cristina - https://www.facebook.com/anca.cristina.3975
 4. Număr 108 - Gabriel Rotaru - https://www.facebook.com/gabriel.rotaru.961
 5. Număr 43 - Tudosa Nicoleta - https://www.facebook.com/profile.php?id=100009920326241
 6. Număr 29 - Craiu Gelu - https://www.facebook.com/craiu.gelu
 7. Număr 91 - Otilia Dimitriu - https://www.facebook.com/otilia.dimitriu

Multumim tuturor participantilor și va dorim mult succes la următoarele concursuri.

Castigatorii vor fi contactați de unul dintre reprezentantii noștri care le va trimite un mesaj către contul de facebook castigator. Fiecare castigator trebuie sa-și confirme prezenta în excursie prin raspunderea la acel e-mail până la data și ora Decembrie 6, 2015 la 16:00. Dacă confirmarea unuia sau mai multor castigatori nu s-a făcut până la data și ora Decembrie 6, 2015 la 16:00, lista castigatorilor de rezervă va fi folosita în ordinea mentionata mai sus.

text